Als je zoekt naar een goede, betrouwbare microfoon, voor een redelijke prijs, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de Blue Yeti. Dit is een hele bekende USB-microfoon, die voor heel veel verschillende activiteiten kan worden gebruikt. Hoewel deze vooral bekend is onder de streamers, kun je de Yeti ook gebruiken bij podcasts en interviews.

De multifunctionaliteit van de microfoon is vooral te danken aan het aantal verschillende modussen van de microfoon, namelijk de cardioid, stereo, omnidirectional en bidirectional mode. Een extra is nog dat de microfoon mooi is om te zien: hij straalt echt kwaliteit uit. Dit kun je ook voelen in de hand. Het is namelijk best een zware microfoon, want hij is dan ook helemaal van metaal gemaakt. Ook mooi zijn de kleuren waarin de microfoon te krijgen is. Ik hou zelf veel van donkere kleuren, dus ik heb gekozen voor de kleur zwart, maar de Yeti is ook te krijgen in het zilver en zelfs in het donkerblauw. 

Na de microfoon al meer dan een halfjaar gebruikt te hebben, kan ik stellen dat ik erg blij ben met de Yeti. Het is een mooie, goede microfoon, voor een degelijke prijs. Ik raad de Yeti dan ook zeker aan. Echter, mocht je de Yeti alsnog te duur vinden, dan raad ik je de Blue Snowball aan. Dit is ook best een goede microfoon, voor de helft van de prijs van de Yeti. Maar, nogmaals, mocht je het geld ervoor hebben, dan is de Blue Yeti de beste optie.