Welkom bij Level 3. In dit level maak je kennis met een aantal verschillende vakgebieden waarbinnen je je codeskills kunt toepassen. Niet alleen krijg je een beschrijving van de verschillende vakgebieden, je krijgt ook een introductie tot de bijbehorende programmeertalen en professionele software die binnen het betreffende vakgebied wordt gebruikt. 

Webdevelopment

Heb je altijd al je eigen professionele website willen maken? Je hebt heel veel verschillende middelen om dat als particulier te doen, zoals Wix en Squarespace. Voor grote bedrijven zijn deze middelen echter niet goed genoeg. Deze ondernemingen huren webdevelopers in om zelf een professionele website te schrijven, die de precies functioneert zoals het bedrijf voor ogen heeft. Als je de skills leert om aan de slag te gaan met webdevelopment, ben je al snel aantrekkelijk voor ondernemingen.

Appdevelopment

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Ondernemingen doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk functionaliteiten aan te bieden in de vorm van een app. Appdevelopers zijn dan ook heel erg gewild. Wil je apps maken voor particulieren of bedrijven, of natuurlijk voor jezelf, dan is appdevelopment misschien wel iets voor jou.

Gamedevelopment

Tegenwoordig krijgen mensen het steeds drukker en het leven wordt steeds stressvoller. Velen zien in games een ontsnapping van dit drukke leven. Of je nu AAA games wilt maken voor grote gamebedrijven als Naughty Dog of Guerrilla Games, of indie games wilt ontwikkelen in je eentje of met een klein team, je zal zeker coding skills nodig hebben.