Hoi en welkom bij deze geschreven review van JorCademy. Vandaag, ga ik de Devine Pro USB-1 microfoon reviews. In de unboxing heb ik gezegd dat deze microfoon een stevig uiterlijk had. Vandaag gaan we kijken of het geluid van deze microfoon goed is. Eerst testte ik hem op de Mac en dat was best goed geluid. Het was een warmer geluid dan de headset die ik aan het begin van de video op had. Wat wel gek was, is dat de rechterkant van de microfoon het geluid beter opvangt dan de linkerkant. Dan moet je mono opnemen en is dat probleem opgelost. Daarna testte ik hem op mijn PC. Ik had in een review gelezen, dat de microfoon niet werkt onder Windows 8. Dat had ik jammergenoeg niet kunnen testen want ik heb een Windows 7 PC. Op windows 7 is het net zo goed geluid als op de Mac.

3 gedachten over “Geschreven review over de Devine Pro USB-1

  1. Ik heb ook de Devine Pro USB-1, maar het probleem bij mij is dat hij niet wordt herkend door de computer als usb.

    ‘plug and play’ jahaa ik merk het :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.