Iedere YouTube kanaal en site ondergaat weleens een update. Het is dan ook niet raar dat JorCademy nu ook een update ondergaat. Hieronder lees/zie je wat er gaat veranderen aan JorCademy.

Ik heb eerder al een review gemaakt over de Devine Pro USB-1 Microfoon. Deze werd heel geliefd en zeer vaak bekeken. Ik vond het heel leuk om deze video te maken en aangezien jullie als kijkers het leuk vinden om naar deze video’s te kijken, heb ik besloten om meer van deze video’s te maken. Eerder al heb ik voor de zekerheid nog op Twitter een peiling geplaatst waaruit kwam dat er meer mensen zijn die reviews willen.

Ik ga reviews maken over de gadgets die ik tot mijn beschikking heb, dus deze zullen niet allemaal gloednieuw zijn. Sommige gadgets zijn een jaar oud en één van mijn gadgets zelfs 24 jaar! Dat deze gadgets wat ouder zijn betekent natuurlijk niet dat ze over mindere kwaliteit beschikken. Ik gebruik ze ten slotte elke dag.

Met reviews bedoel ik niet alleen dat ik gadgets ga reviewen. Ik ga ook een nieuwe serie opstarten genaamd ‘check’, waar ik programmeertools voor een bepaalde tijd ga onderzoeken en beoordelen met een cijfer. Ik vind dit wel toepasselijk aangezien dat bij het onderwerp ‘programmeren’ past.

Over programmeren gesproken: Wat gaat er nu precies gebeuren met de programmeer tutorials? Die blijven natuurlijk gewoon. Ik ben JorCademy ten slotte begonnen om programmeer tutorials op te plaatsen. Dus programmeren is en blijft gewoon de kern van JorCademy.

https://youtu.be/5sD96ErXABQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.