Er is op deze pagina nog niets beschikbaar. Sorry!

Deze pagina gaat over het programmeren in bedrijven. Ik ga in deze serie bij  bedrijven langs waar veel wordt geprogrammeerd. Ik ga dan niet alleen bij het bedrijf rondkijken, maar ook een programmeur interviewen. Bent u een bedrijf en wilt u dat ik bij u langskom? Stuur dan een mailtje of benader mij via social media(Twitter en Facebook).

2 gedachten over “Nog niets beschikbaar

 1. Beste Nick,

  Voor groep 8 leerlingen op een basisschool in Den Haag zou ik graag een workshop willen organiseren waarin ze zien/leren/oefenen met programmeren. Nu is er op de betreffende school onvoldoende kennis in huis om de kinderen hierover meer te leren. Heb jij interesse/tijd om een keer tijdens schooltijd voor een aantal groep 8-ers een workshop te geven? Zo ja, hoe groot zou die groep dan maximaal moeten zijn om er een leerzame, interactieve workshop van te maken?

  Met vriendelijke groet,

  Marjan Nicolai
  (moeder van groep 8 leerling)

  1. Beste Marjan,

   Leuk dat u een workshop programmeren wilt organiseren op een basisschool. Ik kan hier alleen niet aan meewerken. Ik wil me nu focussen op school, programmeren en zelfontwikkeling waardoor ik dus geen tijd heb voor extra workshops. Ik hoop dat u een goede workshop kunt organiseren op deze basisschool en de kinderen daar digitaal vaardig kunt maken. Succes!

   Met vriendelijke groet, Nick Jordan
   JorCademy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.