Ongeveer een maand geleden, was ik niet meer de enige die filmde voor JorCademy. Julian was ook begonnen met filmen en begon toen met een serie over het maken van Games in Unity. Momenteel gaat dat nog heel goed. Er zijn al bijna 4 filmpjes online. Toen was het nog maar afwachten of er nog een community-lid actief zou worden.

Ondertussen had ik een Slack community aangemaakt om met de (misschien toekomstige) leden te kunnen chatten. Daarin bespraken we veel over het maken van video’s. Een halve week geleden stuurde Arthur wat in.

Arthur Rump is een programmeur van 15 jaar die op JorCademy lessen gaat maken over C#. Dit is een taal die in 2002 door Microsoft werd gelanceerd. Hij verteld in zijn eerste video wat je met C# kunt maken en de geschiedenis van C#.

We hebben natuurlijk nog niet genoeg programmeurs voor onze JorCademy-community. Dus als je verstand hebt van een programmeertaal en je wilt er filmpjes voor maken, stuur dan gerust een mailtje of Twitter naar @jorcademy!

Dit zijn tot nu toe alle leden:

  • Nick Jordan – Python en Founder of JorCademy
  • Julian Quispel – Games maken in Unity
  • Arthur Rump – C#

Ik heb nog contact met andere (misschien)leden in Slack maar het is nog niet zeker of ze filmpjes gaan maken en als er nieuws is, vertel ik het op mijn blog.

https://www.youtube.com/watch?v=TxcSAuZ4h4I

C# les 0 – Introductie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.