Vandaag werd er een nieuwe serie gestart op JorCademy.nl over Games maken met Unity. Dit was niet door mij, maar door een nieuw community-lid genaamd Julian. Dit betekent dat onze community is begonnen met groeien! Dat mag wel gevierd worden. Een blogpost geleden heb ik vermeld dat ik mensen nodig had die filmpjes willen maken voor JorCademy. Dat was niet zonder resultaat. Ik kreeg heel veel aanmeldingen binnen, sommigen waren goed genoeg en anderen moest ik afwijzen hoe jammer ik het ook vond.

Dit betekent niet dat ik nu genoeg mensen heb. Want 2 mensen in de community, dat is nog lang niet genoeg. Dus heb je programmeerkennis, stuur dan gewoon je voorkeur door!

Intro Games maken in Unity – Door Julian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.