In de vorige blogpost werd vermeld dat JorCademy zich gaat uitbreiden. Nu zijn we op zoek naar mensen(vanaf 11 jaar) met programmeerkennis, die tutorials willen maken voor JorCademy. Als je zelf een eigen voorkeur hebt, kan je die naar me toe mailen(zie het mailknopje aan de rechterkant). Dus heb je programmeerkennis, of ken je iemand die programmeerkennis heeft, laat het dan aan mij weten!

26 gedachten over “GEZOCHT: Mensen(vanaf 11 jaar) met programmeerkennis!

   1. betse nick jordan

    ja het kan en je hoeft er niet voor te betalen ik heb het gevraagd
    dus het is 79 procent dat het gebeurd dus dan doe ik nog wel een berichtje aan jou

   2. sorry dat ik zoveel berichten stuur maar ik vergeet veel

    zal ik je via de anderen mail van mij spyromt(dit wil ik voor anderen mensen geheim houden) zal ik een bestand van de flyrs aan jou sturen

    groetjes tycho los

     1. ik heb een idee voor scratch zeg op je filmpjes dat ze het met deze naam moeten opslaan jorcademy – en dan de eigen naam meschien vind je het goed meschien niet

  1. Je kan echt heel erg veel met Python. Grote bedrijven als Google en Dropbox gebruiken Python. Ik gebruik Python vooral om GUI te programmeren. En dat vind ik persoonlijk heel leuk. Maar je kan echt enorm veel met Python.

   1. WordPress is open-source. Wat betekent dat iedereen bij de broncode mag, en tevens dat de software gratis is. Zoals Nick al zei, is een webserver (en eventueel een domeinnaam) ook vereist. Die webserver, kan je door een bedrijf laten regelen, maar dit kan je ook zelf op je eigen PC doen, in principe kost het je dan niks (extra’s, internetabbonnement en energiekosten!!). Wanneer je bij een hostingbedrijf een pakket afneemt kost dit je meestal geld, maar meestal kost dit niet zoveel. Ook kan je veel gratis webhosters vinden, maar de kwaliteit van deze hosters zijn uiteraard ook wat minder. Een domeinnaam is de naam die een website heeft, zodat je geen IP-adres hoeft te onthouden. (jorcademy.nl is in dit geval de domeinnaam). Deze kosten ook meestal geld, maar je kunt ook gratis een .tk domein registreren op dot.tk. Let bij de gratis domeinnamen wel op dat er meestal een addertje onder het gras zit en je 9/10x zelf niet eigenaar van het domein wordt en dat je domeinnaam zo door iemand kan worden weggepikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.